Κρυολιπόλυση

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Είναι μη επεμβατική τεχνική μείωσης του τοπικού λίπους. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του ψύχους, η οποία στοχεύει στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Το λίπος διασπάται σε βάθος δυο έως τεσσάρων μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Πως λειτουργεί;

Η κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται την αποδεδειγμένη βάσει μελετών, αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ψύχος.

Μέσω της αναρρόφησης με ειδικές κεφαλές, απομονώνεται το λίπος επιλεκτικά στις περιοχές που το έχουν ανάγκη και μειώνεται αυτόματα η αιματική ροή. Η αναρρόφηση βοηθάει την πιο βαθιά και ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους. Με την χρήση ειδικών μεμβρανών πριν την τοποθέτηση των κεφαλών διασφαλίζεται η ασφάλεια των τριγύρω ιστών, της επιδερμίδας  αλλά και του κολλαγόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η κρυσταλλοποίηση  των λιποκυττάρων οδηγεί στο θάνατό τους τις επόμενες εβδομάδες και η απομάκρυνση τους γίνεται μέσω του λεμφικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Η διαδικασία αυτή είναι σταδιακή και ελεγχόμενη οπότε δεν εμπερικλείει κανέναν κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Άνω και κάτω κοιλιακή χώρα –  πλάγια κοιλιακή χώρα («λαβές το έρωτα») ,γλουτοί (ψωμάκια),έσω μηροί, γόνατα, χέρια, πλάτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο Ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού

E-mail
papaggelopoulos@yahoo.gr

Κινητό
693 222 9171

Γλυφάδα
210 96 20 300

Αμπελόκηποι
210 77 57 700