Σχεδόν το 50% των γυναικών άνω των 40 αντιμετωπίζουν συμπτώματα ατροφίας των γεννητικών η οποία μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σεξουαλική τους ζωή.

Η ανάπλαση του κόλπου με fractional CO2 laser είναι μια μη-χειρουργική διαδικασία για τη θεραπεία της κολπικής ατροφίας.

Αυτή είναι μια ασφαλής κι αποτελεσματική λύση χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες της φαρμακευτικής αγωγής.

Με την ηλικία και τα μειωμένα επίπεδα οιστρογόνων, το τοίχωμα του κόλπου χάνει κολλαγόνο, γίνεται λεπτότερο και η φυσική ελαστικότητα και η παροχή αίματος μειώνεται.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της λίπανσης και αλλαγές στη φυσική ισορροπία του εσωτερικού περιβάλλοντος του κόλπου, με απώτερα αποτελέσματα της μη αντιμετώπισης την επιτακτική ούρηση ή και ακράτεια ούρων και την κολπική χαλάρωση.

Πλεονεκτήματα Ανάπλασης και Σύσφιξης του Κόλπου με Fractional CO2 Laser

  • Είναι μια γρήγορη διαδικασία, συνήθως περί τα 10 λεπτά.
  • Ελάχιστη δυσφορία ή πόνος.
  • Χαμηλού κινδύνου διαδικασία.
  • Κατάλληλο για όλες σχεδόν τις γυναίκες.
  • Επίτευξη μακροχρόνιας βελτίωσης.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε ορισμένες ομάδες ασθενών οι οποίες είναι ακατάλληλες για θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης π.χ. ασθενείς με καρκίνο του μαστού.
  • Οι περισσότερες ασθενείς παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση μετά από μία μόνο θεραπεία.

Πρόκειται για μια γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία που χρησιμοποιεί πολλαπλές μικροσκοπικές στήλες ενέργειας λέιζερ για να διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου, τραυματίζοντάς το ελεγχόμενα και την αναγέννηση του κανονικού κολπικού ιστού.

Χρησιμοποιεί την ίδια δοκιμασμένη τεχνολογία λέιζερ που έχει χρησιμοποιηθεί τα τελευταία 15 χρόνια για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου.

Σε μόλις 30 ημέρες μετά τη θεραπεία, η αναγέννηση νέου ιστού στο κολπικό τοίχωμα αρχίζει να χτίσει μία φυσικά ισχυρότερη, πιο σφιχτή δομή και η προστατευτική βλεννογόνος ανακτά όγκο, υδάτωση και ελαστικότητα.

Resurfacing Laser κόλπου

Δίπλα σας Για
κάθε σας ερώτημα

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input